Udtalelser fra nogle af vores søde hvalpe ejere

Naturedog´s Move Ya Body
DK12127/2018 ❤

Efter mange års tiggen og plagen fra vores to døtre gav vi omsider efter og besluttede os for at anskaffe os en hund.

Da vi, efter lang tids undersøgelser af forskellige racer, kom frem til at det ikke kunne være andet end en mops, skulle vi så til at finde den helt rigtige opdrætter.

Det var rigtig vigtigt for os at finde en opdrætter vi følte os trygge ved, og ikke mindst nogle der havde hjertet med i opdrættet. Og ikke bare en “hvalpefabrik”.

Da vi fandt frem til Heidi og Søren, og efter en lang og hyggelig snak over telefonen, blev vi enige om at besøge dem for at se om det var det rigtige sted. Da vi endelig besøgte dem og deres dejlige hunde, store som små, blev vi mødt med hjerterum og åbne arme. De tog sig god tid til at besvare alle de spørgsmål vi måtte have. Efter flere timer med masser af møsser fra de dejlige hvalpe, og gode snakke med Heidi og Søren, tog vi derfra alle fire helt høje af glæde, og der var ikke den mindste tvivl om at det var det helt rigtige sted.

Heidi og Søren gør deres ypperste for at socialisere hvalpene. De kommer ud og opleve verden. Og man kan virkelig mærke på dem at de elsker alle deres hunde, og sætter en ære i at få dem opdraget helt perfekt.

Endelig kom dagen hvor vi skulle hente Herman. Her fik vi en grundig gennemgang af almen pasning og pleje af en mops, så vi følte os godt rustet til at overtage den lille guldklump. Til sidst fik vi besked på at vi endelig skulle kontakte dem hvis der var det mindste vi skulle være i tvivl om. Hvilket vi har gjort brug af flere gange ?.
Alt i alt er det svært at beskrive, hvor glade og tilfredse vi har været med samarbejdet med Heidi og Søren.

Vi vil slutte af med at sige mange tak og tillykke til Heidi og Søren, for det fremragende stykke arbejde de gør hver dag. TAK!!

Laila, Sebastian, Amalie og Solveig

Naturedog´s Knowing Me Knowing You
DK11189/2018 ❤

Vi købte en mopsepige, men fik en hel mopsefamilie af både den to- og firbenede slags <3

Da vi måtte sige det endelige ”på gensyn” til vores elskede mopsepige på 11 år – Jitzi – fandt vi ud af, at vi slet ikke kunne undvære at være mopseforældre.
Jitzi havde hofteledsdysplasi og set i bagklogskabens lys, er der meget, der tyder på, at det var medfødt. Derfor var det ekstremt vigtigt for os, at vores næste mops kom fra en seriøs opdrætter, som gør alt, hvad man kan for at undgå at der avles syge hunde.

Dét kriterie opfylder Naturedogs. Heidi og Søren får DNA-testet deres forældredyr for samtlige af de sygdomme, som mopsen er særlig disponeret for. Selvfølgelig er der ingen garantier her i livet, men Heidi og Søren har i hvert fald gjort alt, hvad man kan, for at undgå at nogen af deres hvalpe får medfødte sygdomme.

Når man skriver med dem og møder dem, mærker man tydeligt deres passion for sund mopseopdræt og ikke mindst deres kærlighed til racen. De elsker hver og en af hvalpene, og deres voksne moppelopper er flotte, glade, sociale, fulde af energi OG så har de den blødeste pels! Hvalpenes pels er ligeså blød. Det er fordi, de får barf, altså råt foder, fra de er ca. 4 uger gamle. Vi er fortsat med at fodre Alba efter barf metoden, både pga. den bløde pels det giver, men også fordi meget taler for, at det giver sundere/mindre syge hunde.

På hjemmesiden lavede vi en forespørgsel på en fawn mopsepige, hvor vi forklarede, at vi kort tid forinden havde mistet Jitzi. Samme aften fik vi et hjertevarmt svar fra Heidi. På det tidspunkt var Alba ikke engang født endnu, men få dage efter fødslen, hørte vi igen fra Heidi, og nu sendte hun billeder og videoer <3. Det gjorde hun løbende hver uge (flere gange om ugen), indtil vi kunne hente lille Alba hjem efter de 8 uger. Det var helt fantastisk, at kunne følge sin hvalp på sidelinjen, og jeg ”truede” flere gange med at flytte ind hos dem…i deres mopseparadis <3

Fra hvalpene er 4 uger, er man meget velkommen til at besøge hvalpene. Heidi og Søren lægger stor vægt på at ”godkende” eventuelle hvalpekøbere – og ikke mindst skal hvalpene godkende deres nye familie. Det er ikke alle og enhver der får lov at få en Naturedog med hjem. Gæstfriheden er enorm og man kan lege med hele kuldet, og de voksne mopser – det er helt fantastisk!

Hvalpene har deres kravlegård i stuen, men de får lov at udforske hele huset. De fleste fra kuldet var desuden rigtig dygtige til at gå ud i haven (som de også havde fri adgang til), når de skulle af med noget. Heidi og Søren sørger for at bære hvalpene ud når de har sovet, leget eller spist, så renlighedstræningen er allerede rigtig godt i gang, når man får en hvalp fra Naturedogs.

Udover renlighedstræning gør Heidi og Søren et kæmpe benarbejde med at socialisere hvalpene og forberede dem på nogle af livets strabadser. F.eks. afspiller de lydfiler med tordenvejr og fyrværkeri (dem får man som hvalpekøber tilsendt, så man kan fortsætte tilvænningen, når man får sin hvalp hjem). Hvalpene kommer ud og oplever hvordan der ser ud, uden for hjemmets 4 vægge og møder fremmede mennesker og dyr og prøver at køre i bil. Vi fik f.eks. billeder fra en dag, hvor hele kuldet var med Søren på arbejde, og på besøg hos DKK og Agria.

Vi kan tydeligt mærke deres store arbejde på Alba. Hun er så tryg, velafbalanceret, nysgerrig, frisk på livet og nye ting/mennesker/dyr. Alene hjemme træningen er f.eks. gået som en leg – ikke et eneste piv har hun sagt. Fordi hun er tryg og altid har haft en tryg base. Først hos Heidi og Søren – og nu hos os.

Heidi og Søren er lige så mopse-tossede, som os selv, og det er skøøønt at møde ligesindede. Og er man så heldig at få en hvalp fra dem, får man samtidig muligheden for at komme med i den mest fantastiske gruppe på facebook. En gruppe for alle med hunde, der har et tilhørsforhold til Naturedogs. Derinde deler vi skønne billeder af vores mopser, og det er altså bare hyggeligt, at kunne følge sin mops’ hundefamilie. De bedste facebook notifikationer er når der er nyt i den gruppe <3

Udover at have fået en skøn hvalp, har vi virkelig fået meget med fra Naturedogs. Vi fik et hæfte som Heidi og Søren selv har skrevet, med svar på en masse spørgsmål, man som ny hvalpeejer kan have. En oversigt over hvordan hvalpenes hverdag ser ud – hvor meget og hvor ofte de spiser, hvornår de sover osv. (man får det også fortalt, men når man sidder med en lille mopshvalp, så får man altså ikke lige alt med, der bliver sagt 😀 ). Så får man naturligvis købskontrakt, stamtavle, sundhedsbog, mad, og Alba fik en kattetunnel med, som hun havde været rigtig glad for at sove i, og en pose fyldt med legetøj! Noget hun kendte i forvejen, som duftede dejlig trygt af hendes brødre, og også en masse nyt.

Vi har fået et dejligt mopse-netværk! Vi har altid nogen at sparre med, hvis vi kommer i tvivl om noget omkring Alba. Heidi og Søren står altid klar til at dele ud af deres viden og erfaringer, og vi er kommet med i en facebook gruppe, hvor alle medlemmer har Naturedogs DNA tilfælles. Så på den måde fik vi sammen med vores lille mopsepige en hel mopsefamilie med i købet – dét er guld værd <3

Tina og Mads

Naturedog´s Knocking Da Boots
DK11188/2018 ❤

Med lille Sofus (Naturedog´s Knocking Da Boots) har vi fået verdens skønneste lille mopshvalp hjem. Sofus er vores første hund, så der var mange ting, som vi lige skulle få styr på og det var her, hvor Heidi og Søren bare var super imødekommende og hjælpsomme – de tilbød os at ringe eller skrive til enhver tid og var (er) bare de bedste rådgivere! Som nye hundeejere gjorde dette os meget trygge.

Da vi startede med at kigge efter hvalpe / hundeopdrættere blev jeg opmærksom på Naturedogs, som havde en super fin hjemmeside og varmt anbefalende udtalelser fra tidligere købere. Naturedogs virkede som seriøse opdrættere, der kun vil det bedste for deres hunde – dette fik vi da især bekræftet efter første telefonsamtale med Heidi. Vi fik lov til at besøge dem flere gange, hvor vi kunne lære dem og deres hunde bedre at kende, inden vi valgte vores lille Sofus, som vi fik med hjem da han var 8 uger gammel.

Sofus er nu 13 uger og den dejligste lille frækkert. Han er sund og rask, så godt som renlig og godt socialiseret. Man kan tydeligt mærke på ham, at Heidi og Søren har ydet en kæmpe indsats for hans (og hans søskendes) velvære og udvikling.

Så en kæmpe tak fra vores side af til Heidi og Søren, som med deres store viden og passion for deres hunde, gjorde det muligt for os at få vores drømmehund <3

Jacob & Svea
Naturedog´s Knocking Da Boots (”Sofus”)

Naturedogs Jolly Pumpkin Artisan Al
DK00975/2017 ❤

Kære Søren og Heidi

Vores varmeste anbefaling.
Vi fik vores lille fawne tæve, Coco, da hun var 8 uger. Hun er vores første mops.

Da vi havde besluttet, at vi gerne ville have en mops, begyndte vi søge efter en god kennel. Vi ønskede os en god og sund hund fra en god og tryg kennel, helst et stueopdræt. Vi begyndte derfor at afsøge internettet og DKKs hjemmeside for udbuddet af kenneler og hvalpe. Her faldt vi over Naturedogs, og da vi havde læst andre hvalpekøberes gode oplevelser med Naturedogs, besluttede vi at kontakte Søren og Heidi. Og allerede fra første telefonsamtale med Heidi var det tydeligt, at det var seriøse avlere, der kun ville deres hunde det bedste og som besad stor og kyndig viden om mops.

Vi måtte komme på besøg flere gange og møde både de voksne hunde og hvalpene. Og Søren og Heidi tog sig altid rigtig god tid til en snak og til at besvare alle vores spørgsmål. Og også efter, at vi har fået Coco hjem, har vi haft lov til at kontakte Søren og Heidi med spørgsmål, råd og vejledning omkring Coco. Det har givet os en enorm tryghed.

Vi havde på forhånd læst alt hvad vi kunne om mops. Men selvom vi syntes, at vi havde sat os godt ind i racen, havde vi alligevel stor nytte og glæde af Heidi og Sørens kyndige vejledning og råd om alt fra kost og pleje til Cocos personlighed, og hvordan vi skulle tage os af hende. Vi har derfor hele vejen igennem følt os godt vejledt og godt klædt på til at få en mops i hjemmet.

Coco er en skøn, sød, sund, tillidsfuld og en meget social mopsepige, og det er helt tydeligt at hun kommer fra en tryg og kærlig baggrund, der er præget af ægte kærlighed og stor passion for såvel mops i almindelighed og deres hvalpe i særdeleshed.

Vi kan derfor varmt anbefale Naturedogs til alle, der ønsker sig en mops. Heidi og Søren er meget vidende, kærlige og super professionelle.

Kærlig hilsen
Marco og Henriette
Naturedogs Jolly Pumpkin Artisan Ale (”Coco”)

Naturedogs Hashtag Herkules
DK11914/2016 ❤

Kære Heidi og Søren

Vores bedste og varmeste anbefaling af jeres kennel.

Vi fik lille sorte Basse da han var 11 uger.  Han er en nysgerrig, tryk og god hund. Vi har konstateret, at han har fået en rigtig god socialisering på rigtig mange områder. Han er ikke bange eller skræmt for noget, selv alt skyderiet nytårsaften rørte ham ikke. Han går alt i møde med et stort åbent sind.

Vi får mange positive tilkendegivelser for hans flotte “Mopsefigur” med spørgsmål om, hvor han kommer fra!

Tak for jeres åbne og tillidsskabende måde at være på overfor os nye hundeejere, også jeres efterfølgende interesse og omsorg for Basse.

Bedste hilsner
Ebbe og Inger Lutz Jørgensen
Kokkedal.

Naturedogs Gimme Hope
DK16066/2015 ❤

Vi hentede lille Åse hos Heidi og Søren i november 2015.

Vi havde længe ledt efter en fawn pige, men ingen af de kenneler vi opsøgte, havde de sundhedstest og seriøsitet vi efterspurgte.

Ved et rent tilfælde så vi på kennel Naturedogs hjemmeside, at de havde 2 sorte hvalpe til salg, med netop de efterspurgte sundhedstest vi længe havde søgt efter.

Lille Åse blev dejlig sort istedet for fawn, og da vi har planer om at bruge Åse i opdræt, var det vigtigt for os, at alle test og resultater var tilgængelige.

Vores lille Åse fylder snart 1 år, og er den mest harmoniske og glade mops vi nogensinde har haft.

Jeg kan anbefale Heidi og Søren som helt igennem ærlige og troværdige opdrættere, og med hjertet på rette sted.

Gitte Moulin

Naturedogs Everything Is Exelent
DK04746/2015 ❤

After a decision to get a new family member – a pug – was made, we started to search for the Danish pug breeders on the internet. Since we are not from Denmark, we did not have many pieces of information about which breeders are good and reliable, what the fair price for a pug is etc. Luckily, we came across the “Kennel Naturedogs” by searching on the internet. From the beginning, we had a good feeling about Heidi and Søren. From the description and photos available on their internet site, we believed that they are great people who dedicate a huge amount of their time for the benefit of their dogs. Besides, it was very important for us that all their pugs are DNA tested for different diseases (PDE and PKDef, patella) and furthermore, that quite a lot of information on their website can be found in English, since our Danish is not so strong.

We booked the application for getting a pug puppy online and the whole process was very easy and fast. After a month, we were contacted by Heidi with some great news that they were expecting pugs puppies. Soon afterwards, Heidi gave us a call asking us a lot of questions in order to assure that the puppy was getting in to the right hands. Finally, we received the confirmation that one of the puppies would come to our home at the end of April!!

During the whole period, since puppies were born until leaving their nest, we were receiving further general information on pugs and lots of photos and movies of our new-born pug, Loki. In that way, we could have observed his development from the “distance” all the time. Since the puppies were 4 weeks old, we were warmly invited to Heidi’s and Søren’s house every weekend for a visit and personal encounter with all the puppies and other pugs. These meetings also served for educating new pug owners: we always received important information on feeding, health issues, hygiene etc. and demonstration on pug’s ear & wrinkles’ cleaning, nail cutting and fur brushing. When Loki was 8 weeks old, Søren brought him personally to our home with all the documents, some toys and food for the first two weeks.

Since Loki has been with us, Heidi and Søren have always been happy to receive some photos or news about Loki’s development. On the other hand, we are always welcome to reach out to them anytime in case we need any advice or help. Thank you Heidi and Søren for trusting us a wonderful and healthy pug Loki

– Marta and Victor

Naturedogs Everything Can Happen
DK04748/2015 ❤

Allerede fra første gang vi så Naturedogs hjemmeside og talte med Heidi over telefonen følte vi, at her kunne vi trygt købe en lille hund. Hjemmesiden er spækket med info og billeder af de små og, vi har fra start fået klar besked om alt, hvad vi har haft brug for – fra pris til gode råd om at tage os bedst muligt af vores mops Bella.

Vi har følt os godt vejledt igennem hele forløbet og alting har været håndteret med kærlighed til og stor viden om mopserne fra Søren og Heidis side. Vi var meget trygge ved at kunne se hundene flere gange før vi fik Bella med hjem, og det var dejligt at få alle de gode råd om fodder, legetøj, pleje og opdragelse. Der var altid god tid til os.

Naturedogs er ubetinget en kennel vi varmt vil anbefale til alle, der overvejer at få en mops. Udover al nødvendig og passioneret vejledning, hele forløbet igennem, har vi fået en glad, sund og nysgerrig lille mops, der fra første dag, var tryg ved at køre i bil og har været få måneder om at blive renlig. Vi får gang på gang at vide, hvor velafbalanceret hun er, og vi har fra første dag haft en hvalp der turde møde verden, og det er vi sikre på også er en stor del af Søren og Heidis fortjeneste.

Sidst, men ikke mindst har det været en stor tryghed, at vi til enhver tid har måtte ringe eller skrive, hvis vi oplevede nogle forudsete udfordringer.

Jonas og Julie

Naturedogs Everything Come True
DK04749/2015 ❤

Vi var på udkig efter en lillesøster til vores mops og faldt derfor over kennel Naturedogs i vores søgen.
Denne kennel tiltalte os med det samme, da det først og fremmest var nogle meget lækre hunde, de havde i kennelen, men vigtigst af alt virkede Heidi og Søren til at have et opdræt, der brænder for mopsracen og et ønske om at bidrage til at udvikle den i en god retning – ikke mindst ved at fokusere på sundhed og på at teste deres avlshunde.

Så snart vi mødte Heidi og Søren for første gang, viste disse forestillinger at holde stik: Der er i den grad tale om et par, som har mopseracen tæt på hjertet og som sætter stor pris på deres dejlige hunde. Samtidig er de som mennesker meget hjælpsomme og er altid klar til at give en hjælpende hånd og et godt råd. Vi er bestemt ikke i tvivl om, at dette var den helt rigtige kennel at få en mops fra.

Ida og Rasmus

Naturedogs Cute Cinderella
DK02793/2014 ❤

Efter beslutningen om at vi gerne ville have en lille mops pige var truffet ( har haft Broholmere i mange år ), og en del søgen på nettet, for at finde det helt rigtige sted, kontaktede vi Heidi og Søren.
Det stod ret hurtigt klart, at det var der, vi gerne ville købe vores næste hund.
Heidi og Søren er utroligt søde og hjertevarme, og meget engageret i deres hunde og avlsarbejdet, det mærker man hver gang man er i deres hjem, og sammen med deres dejlige hunde, som jeg er sikker på betyder alt for dem. Vores lille Carla skat har haft de bedste start betingelser her i livet, 1000 tak for det. Vi fik en glad, tryg og tillidsfuld lille hvalp med hjem.
Til sidst vil jeg bare sige at det altid er dejligt at skrive lidt om hvordan det går og sende et billede, for der er altid en positiv reaktion tilbage fra jer… Der var kun en ting der var svær, og det var at vente på det endelig blev dagen hvor vi kunne hente Carla

Kærlig hilsen Gitte og Kenneth

Naturedogs Cute Champ Henry
DK02791/2014 ❤

Da vi fik lille Henry :o)

Det havde været en drøm i mere end 8 år at få en mops, så glæden var enorm da familien endelig besluttede at NU skulle det være! ;0)

Det var meget vigtigt for os at få en god og sund mops og efter en del research på området, besluttede vi at hvalpen skulle findes hos en opdrætter der var tilknyttet Special klubben for MOP’s.
Vi havde ikke umiddelbart noget ønske om at udstilling, vores tanker gik udelukkende på at få en god og sund hund og helst en hanhund, der var vokset op med masser af kærlighed og omsorg :o)
Jeg havde flere gange besøgt Naturedogs hjemmeside og da jeg så at de ventede hvalpe skyndte jeg mig at skrive :o)

Vi fik meget hurtigt et sødt svar på vores henvendelse fra Søren og Heidi, som gav os besked på at der var en del på ventelist, men at de ville vende tilbage når de små var kommet til verden:o)

Vi ventede spændt et par uger, og endeligt blev vi kontaktet af Søren og Heidi som meddelte os at 3 små mops hvalpe var kommet til verden, 2 hunner og 1 han, og hvis vi fortsat var interesseret så var den lille han vores :0)
KÆMPE glæde og jubel herhjemme, det var næsten ikke til at tro, nu skulle vi endeligt have vores lille mops, og ja navnet det var allerede på plads, han skulle nemlig hedde Henry :o))

For at beskytte hvalpe og mor måtte vi bide tænderne sammen i 4 uger før vi kunne besøge Henry første gang, uha… det var nogle lange uger :o)
Heldigvis var Søren og Heidi super søde til hele tiden at sende skønne billeder og skrive lidt om hvad der skete, og det var bare det bedste… det betød uendeligt meget at få de billeder, og lille Henry var bare SÅ dejlig og nuttet! :o))

ENDELIGT kom dagen hvor vi skulle hilse på Henry og hele hans familie, både 4 og 2 benet, nej hvor var vi spændte!
Vi blev budt varmt velkommen af Søren og Heidi som bare var så søde og gæstfri, vi kom ind i stuen hvor vi mødte Henrys mor sammen med lille Henry og hans to søskende, HOLD OP hvor var de bare super nusser…så små og slet ikke til at stå for:0)
Herefter blev vi præsenteret for Henrys far og resten af flokken, nogle SUPER smukke og dejlige mopper!

Vi fik en lang og dejlig mopse snak med Søren og Heidi, og der var ingen tvivl om at de begge bruger alt deres tid, energi og kærlighed på hundenes sundhed og trivsel.
De lagde stor vægt på at vi som familie havde gennemtænkt den store beslutning det er at blive hundeejer, og den tid det kræver at få en lille hvalp.

Alle Søren og Heidi’s hunde er opfostret på BARF så dette fik vi os også en god snak om, og da jeg allerede havde besluttet mig for at fortsætte med BARF fodring, havde jeg en del spørgsmål.
Vi fik masser af information af Søren og Heidi, både omkring mopse rasen, pleje, hundetræning og masser af god information omkring BARF fodring og oplysninger om hvor jeg kunne søge yderligere information på området.
Vi talte også lidt omkring udstilling da dette er noget Søren og Heidi bruger meget tid og energi på, men de gjorde det også helt klart at udstilling bestemt ikke var et krav.

Det var en rigtig god oplevelse at besøge Søren og Heidi og alle hundene, og der var ingen tvivl om at det var det helt rigtige sted vi havde valgt til at finde vores lille mops!
Jeg kunne slet ikke forestille mig et bedre mopse hjem end hos Søren og Heidi, og som første gangs hunde ejer føltes det utroligt trygt og rart :o)

Den næste tid blev lang, vi havde aftalt med Søren og Heidi at vi ville hente Henry når han var 10 uger gammel, da dette ville passe med en længere ferie så vi kunne tage godt imod ham.
Vi fik lov til at besøge Henry lige så ofte vi havde lyst og fik sendt masser af søde billeder og hilsner i ventetiden.
Det var så dejligt at følge med i hans udvikling og lille Henry han voksede bare så hurtigt og blev frækkere og frækkere og meget madglad!
Heidi var nød til at holde godt øje med Henry og med vægten, da lille Henry meget gerne både spiste sin egen og hans søskendes mad :o))

Så kom ENDELIGT den store dag hvor lille Henry skulle med hjem, nej… hvor var vi spændte :o)
Søren og Heidi havde allerede gjort rigtigt meget ud af at træne bilkørsel og meget andet for at socialisere Henry og hans søskende så de blev klar til at møde den store verden, så da Henry kom ind i bilen og blev sat i sin taske mellem børnene var der slet ikke noget piv, vi standsede et par gange for at give ham lidt luft, men han havde igen problemer med at køre bil.

Da vi kom hjem fik han lov til at snuse og undersøge hans nye hjem, og om natten havde havde jeg arrangeret en madras på gulvet ved siden af Henry’s kurv så han ikke var alene.
Henry var bare så dygtig, der kom slet ikke nogle piv og Henry var også rigtig dygtig til at give tegn når han skulle ud og tisse.
Allerede efter 1 – 2 dage var Henry ved at blive tryg ved os og hans nye hjem, og der gik ikke længe før vi havde en rigtig lille bandit der gerne ville være med til det hele :o)

Det var bare så fantastisk at få lille Henry og Heidi og Søren var bare så søde til at hjælpe os når der var noget, jeg ringede flere gange i den første tid, om alt lige fra mad, første gang han kastede op og havde dårlig mave, han fik et tusindfrydblad i øjet…. man er jo lidt bekymret når man har sådan en lille hvalp for første gang… :o)

Nu er Henry lidt over 1 år gammel, tiden er gået stærkt, og han har udviklet sig til at blive den skønneste og dejligste mops, super flot og med et helt fantastisk sind :o)
Det har været en rigtig dejlig og positiv oplevelse at blive hunde ejer, og det er utroligt betryggende at vide at vi til enhver tid kan kontakte Søren og Heidi hvis vi har spørgsmål, eller bare gerne vil have nogle gode mopse råd.
Der er ingen tvivl om at jeg til enhver tid vi anbefale Søren og Heidi hvis man ønsker sig en dejlig og sund mops, og hvis vi nu skulle finde på at få en bandit mere… så bliver det helt klart fra Naturdogs :o)

Tusind tak fordi i gav os verdens bedste Henry :o)

Kærlig hilsen,

Cecilie, Niklas, Peter og Rikke

Naturedogs Andy
DK10140/2012 ❤

Da vi handlede hund med Kennel Naturedogs var vi meget rolige, da der var styr på det og masse af kærlighed til hundene.

Vi besøgte Andy inden vi fik ham hjem, det var rigtig dejligt at komme i Heidi og Søren’s hjem og møde de søde mopse hvalpe og især Andy

Da dagen kom og vi skulle hente Andy satte vi os roligt ned og gennemgik en mappe, som lå klar til os om hvordan de første måneder af Andy’s liv skulle foregå så han kom rigtig fra start.
Det var beroligende at få sådan en start mappe med gode råd og vejledning i mopsernes adfærd.

Vi kan altid ringe eller kontakte Naturdogs og få en god snak, hvis vi har noget på hjertet.

De bedste anbefalinger herfra fam. Mathiasen

Naturedogs Antonio Amos Valentino
DK10138/2012 ❤

Da vi købte hund hos Heidi og Søren (naturedogs) var vi slet ikke tvivl om, at vi var havnet hos professionelle og dedikerede opdrættere.

Vi fik os en skøn hvalp, som var tryg og klar til at udforske sit nye hjem og omgivelserne udenfor hjemmet. Vi er slet ikke i tvivl om at Heidi og søren’s store socialiseringsarbejde har stor betydning for hele hans væsen. Han var renlig fra vi fik ham!

Vi er taknemmelige hver dag for vores skønne hund.

Sussi og Michael

Naturedogs Alberto
DK10139/2012 ❤

Da jeg i juli 2012 hentede min Carl fra Kennel Naturedogs, var det en utrolig glad, stærk og nysgerrig hund jeg fik med hjem. Det var tydeligt, at Heidi og Søren havde gjort rigtig meget ud af at præge de små hvalpe, så de var rustet til det hele, når de skulle ud og opleve verden hos deres nye ejere.

Døren hos Heidi og Søren er altid åben for besøg, og har jeg brug for et godt råd, er de der med det samme.

Den store kærlighed til alle de kære hunde er tydelig.

Jeg er så glad for, at min Carl kommer fra Kennel Naturedogs, og at Heidi og Søren var trygge ved at lade mig købe Carl. Fremtidige ejere bliver nemlig nøje udvalgt for at sikre hundene den bedste fremtid.

Sara Petersen

Naturedogs Armani
DK10141/2012 ❤

Da jeg skulle have min mops nummer to, var det mig magtpåliggende at finde en kennel med sunde, raske og stærke hunde, avlet med kærlighed og vigtigst, med respekt for racen.
Da jeg mødte Heidi og Søren hos Kennel Naturedogs var jeg ikke et øjeblik i tvivl om at det var fra dem jeg skulle have min næste hund. Besøgte dem mange gange inden og deres hjem er så fyldt med kærlighed til alle deres hunde og alle hundene er så smukke, glade og kontaktsøgende.

Nu har jeg haft Armani i et år, og Heidi og Søren står altid klar med råd og vejledning hvis jeg har brug for dem, deres hvalpe forsvinder vist aldrig ud af deres hjerter. Skal aldrig have mops fra andre end dem, for der er jeg sikker på at få en hund der har haft de allerbedste betingelser for livet siden fødsel.

Maria Jentzsch